Açık Öğretim Lisesi Şifre Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılır?

29.12.2020 144607

Açık Öğretim Lisesi Şifresi Yenileme İşlemleri

Açık Öğretim Okulları bilgi yönetim sistemiyle öğrencilerimiz

• Kendilerine gelen mesajları takip edebilme,
  • Dönem Bilgilerini görebilme,
  • Ders ve Kredi Bilgilerini öğrenebilme,
  • Ders Seçim İşlemlerini yapabilme,
  • Ders Kitaplarını indirebilme,
  • Sınav Giriş Yeri ve Sonuçlarını öğrenebilme,
  • Bildirim özelligi ile sınav tarihlerini ögrenebilme,
  • İş takvimini öğrenebilme,

gibi iş ve işlemleri yapabilmektelerdir. Öğrencilerimizin sisteme giriş yapabilmeleri için kullanıcı adı ve şifre girmeleri gerekmektedir. Kullanıcı adı öğrencilerimizin Açık Öğretim Okulları tarafından verilen öğrenci numaraları veya TC Kimlik numaralarıdır. Öğrenci Şifreleri ise Açık Öğretim Okullarına İlk kayıt yaptırıken veya kayıt yenileme yapılırken öğrencilere verilen şifrelerdir. Öğrencilerimiz Açık Öğretim Lisesi şifrelerini unutup sisteme giriş yapamamaktadırlar. Bu durumda öğrencilerimizin şifrelerini yenilemeleri gerekmektedir.

Açık Öğretim Lisesi Şifremi unuttum Şifremi Nasıl Yenileyebilirim?

• Halk Eğitimi Merkezlerine Başvurarak;

Size en yakın Halk Eğitimi Merkezine resmi kimlik belgenizle giderek Açık Lise şifrenizi unuttuğunuzu ve yeni şifre almak istediğinizi, şifrenizi yenilemek istediğinizi beyan ederek yeni şifrenizi alabilirsiniz.
  • 444 0 632 Mebim Danışma Hattını Arayarak;

444 0 632 Mebim danışma hattı örgün eğitim çağı dışına çıkan ve yaygın eğitim kurumlarında eğitimine devam eden Türkiye veya yurt dışına kayıtlı öğrencilere yeni kayıt, kayıt yenileme, sınav iş ve işlemleri, ücret iadeleri, mezuniyet iş ve işlemleri ve sistem üzerinde yapılabilecek bilgi güncellemeleri konularında hizmet vermektedir. 444 0 632 Mebim Danışma Hattını arayarak kaybetmiş olduğunuz Açık Lise Şifrenizi yenileyebilirsiniz.
  • Açık Öğretim Lisesi Şifremi Unuttum Ekranından;

Açık Öğretim Lisesisi web sayfasına veya Açık Öğretim lisesi uygulamasına girerek şifremi unuttum kısmına tıklayarak kaybetmiş olduğunuz Açık Öğretim Lisesi şifenizi yenileyebilirsiniz.

Açık Öğretim Lisesi Şifremi Unuttum-Şifremi Nasıl Yenileyebilirim?Şifre değiştirme ekrarnında sizden istenilen bilgileri doğru bir şekilde girerek Açık Öğretim Lisesi şifre yenileme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak: http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx